Beauty Girl
Bun Venit pe forumul Beauty Girl.
Aici aveti aproape tot ce va doriti la un forum.
De la premii la mall , de la revista la RPG.
Fa si tu parte din comunitate si arata-ne ce talente ai.
Deoarece nu esti inregistrat nu poti vedea anumite sectiuni.
● Bratari din ata Girl_bye-1
Fa parte din minunata noastra lume
Alege dintre optiunile de mai jos!!
Beauty Girl
Bun Venit pe forumul Beauty Girl.
Aici aveti aproape tot ce va doriti la un forum.
De la premii la mall , de la revista la RPG.
Fa si tu parte din comunitate si arata-ne ce talente ai.
Deoarece nu esti inregistrat nu poti vedea anumite sectiuni.
● Bratari din ata Girl_bye-1
Fa parte din minunata noastra lume
Alege dintre optiunile de mai jos!!
Beauty Girl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Beauty Girl

Intrati pe unul dintre cele mai complete forumuri de fete din Romania. Daca esti fata si vrei sa stii ceva atunci ce mai astepti?Inregistreaza`te.Daca nu esti membru NU vezi toate categoriile.

AcasaAcasa  StiriStiri  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Bine ai venit pe forum.Avem multe de impartasit cu tine.Te rog inregistreaza-te si intra in comunitate . Daca ai vreo idee pentru forum te rog spune-o.Nu mai astepta.Impartaseste sts,melodii,versuri,citate si moda cu noi.
Rugam ca partenerii acestui forum sa schimbe bannerul . Codul il puteti gasi la orice categorie. Multumesc.

● Bratari din ata

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cherry
Moderator
Moderator
Cherry

Zodiac : Sagetator Zodiac chinezesc : Tigru
Bani Bani : 48765
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/11/2011
Varsta : 25

● Bratari din ata Empty
MesajSubiect: ● Bratari din ata   ● Bratari din ata Icon_minitime1Mier Apr 18, 2012 3:24 am

Pai, m-am gandit sa deschid un topic in care sa vorbim despre bratarile pe care sunt sigura ca unii dintre voie le purtati si poate chiar le confectionati. Pai sa o luam cu inceputul.

Aici sunt cateva intrebari pentru ca si ceilalti sa vada cum v-ati intalnit voi cu aceasta "arta".
1. Cand ati vazut prima data astfel de bratari?
2. V-au placut de prima data, sau a durat ceva pana sa va prinda?
3. Ce modele preferati, mai colorate, mai simple?
4. Stiti sa faceti si voi astfel de bratari?
5. Daca da, atunci cam ce modele stiti sa faceti? Ce ati mai vrea sa invatati? Daca nu, atunci ce modele v-ar interesa sa puteti confectiona?
6. Ati inventat ceva nou, interesant?
7. Va place sa le purtati pe toate, cat mai multe, una-doua sau nu va dati in vant dupa ele?
8. Ce parere au parintii/ prietenii vostri despre ele?

Bun, acum ca am facut si acest mic chestionar, am sa va pun cateva poze ca sa va faceti o parere asupra diferitlor modele. Daca stiti si altele nu ezitati sa le prezentati. :)
Acesta este un model mai complicat si care dureaza mai mult.
La fel ca primul, dureaza mult timp.
Alte cateva modele mai complicate.
Acestea sunt mai simplu de facut si nici nu va rapesc atat de mult timp.
Cel mai simplu model dar combinatiile pot fi superbe.
Nici acestea nu sunt foarte greu de facut.
Am si eu cateva de aceste dimensiuni si dureaza cam o saptamana daca te tii de treaba.
Este tot acel model simplu.

Bun, cam asta ar fi, dar inainte de a incheia as vrea sa raspund acelui chestionar. :)
1. Cred ca prima data le-am vazut la mine la scoala, acum cativa ani, fetele mai mari le purtau.
2. Am stat ceva pe ganduri pana sa incep sa caut mai multe despre ele, deci nu m-a prins imediat valul.
3. Eu sunt pro tuturor modelelelor. Imi place in special cele cu scris, dar si cele foarte colorate.
4. Da stiu sa fac bratari ca acestea.
5. Pai stiu sa fac din cele cu linii, in "v", cu romburi de vreo doua feluri, cu inimioare, de vreo doua feluri, in zig-zag tot de vreo doua feluri, u scris si cu alte modele. :)
6. Am facut eu un model oarecum mai ciudat cu o chestie pe margine, dar nu mi-a placut cum a iesit. :)
7. Depinde de starea mea de spirit. Uneori imi pun si 20 la mana, alteori prefer sa am doar bratarile ce contin anumite culori.
8. Prietenii mei le adora, iar parintii nu sunt impotriva lor. Este dupa cu spun ei "o ocupatie pozitiva". :)

Eii si cam asta ar fi. Sper sa va placa ideea.
Sus In jos
Inna
Admin
Admin
Inna

Reputatia : 40
Bani Bani : 79509
Reputatie : 6
Data de inscriere : 09/06/2011

● Bratari din ata Empty
MesajSubiect: Re: ● Bratari din ata   ● Bratari din ata Icon_minitime1Mier Apr 18, 2012 3:36 am

1.Leam vazut la magazin.Nu prea copi dupa alte fete.Desi unele bratari le-am si primit.
2.Mi-au placut si mi-am luat si eu.
3.Imi plac ambele.
4.Normal ca nu siu astfel de bratari,cu margele cu toate alea pe ele ma plictisesc cautand doar materialele.
5.Simple,colorate cam de toate felurile.
6.Nu, cu toate ca imi place sa fac diferite forme din hartie , ceva gen origami.
7.Imi place sa am o singura mana impodobita cu cel putin doua bratari.Nu ma dau in vant dupa prea multe dar totusi arata mai frumos sa ai mai multe.
8.Prietenii ce sa mai spun,si de la ei primesc bratari deci nu ar putea fii impotriva iar parintii sunt de acord cu ele .
Sus In jos
https://beautygirl.forumgratuit.ro

● Bratari din ata
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Beauty Girl :: ๑۩۞۩๑Forum๑۩۞۩๑ :: ❤Discutii despre teme actuale❤-
Mergi direct la: