Bya <3 Nivel 0
Reputatia : 10 Mesaje : 3 Bani : 49160 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Anarchy Akemi Mar Iun 28, 2011 1:57 am | |
| Nume : Anarchy Prenume : Akemi Varsta: 17 Orientare Sexuală: hetero _______________________________ Personalitate:Prietenoasa,serioasa,rece,blanda,copilaroasa,sadica,trista. Preferinte: Orice limba straina,culorile inchise,noaptea,cimitirele,ploaia. _______________________________ Specie/Puteri: Akemi fiind un inger,poate zbura si poate vorbi cu cei din Rai.Ea foloseste fulgerele,putand crea papusi sau diferite lucruri din fulgere.Folosirea puterilor pe un timp mai indelungat sau de mai multe ori,ii pot provoca dureri groaznice,cateodata atacandu-i pe cei dragi fara sa realizeze asta. Hobby: Zburatul,dansul,statul sub lumina lunii in fiecare seara ..... Istorie: Akemi a devenit un inger acum 10 ani cand sora ei,Amy a fost rapita de un demon.Transformarea a durat cateva saptamani,iar ea a avut de suportat chinuri groaznice,mai ales atunci cand s-a refacut.Descoperirea puterilor a durat ceva vreme,dar inca nu le-a descoperit pe toate.La varsta de 14 ani,a putut controla fulgerul,iar timp de 6 luni a invatat cum sa il foloseasca.Timp de 3 ani a cautat-o in continuu pe sora ei,dar fara rezultate.Ea are puterea de a vindeca oamenii,dar nu rani fatale sau foarte mari. Arma: Sceptru Om: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Inger: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (Doar ca are aripile uriase) Daca nu se vad pozele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
Mirria Moderator
Reputatia : 35 Zodiac : Zodiac chinezesc : Mesaje : 345 Bani : 61884 Reputatie : 3 Data de inscriere : 11/06/2011 Varsta : 28
| Subiect: Re: Anarchy Akemi Mar Iun 28, 2011 10:33 am | |
| Imi place tare, tare mult. Un inger, si poyele sunt dragute (in prima pe care ai pus+o a doua oara este Miku Hatsune, nu conteaza) | |
|